Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твОграниченията за 65-годишните скоро ще обхванат и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твОграниченията за 65-годишните скоро ще обхванат и
Коментари Харесай

Мангъров: След два месеца и половина и аз няма да мога да влизам в аптеките по всяко време

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Ограниченията за 65-годишните скоро ще обзет и мен, засмя се пред водещия Тошко Йорданов по 7/8 тв доцент Атанас Мангъров. 

" След два месеца и половина и аз няма да мога да влизам в аптеките когато и да е. Тези ограничавания са неуместни. 

Макар и постепенно някои неща ще се трансформират. Ако имаш лаборатория за PCR -тестове, захлебваш добре. Ако човек си направи тест, то той е бил инфектиран преди да му се появят признаците. Резултатите идват след 4-5 дни. Този човек се е движил измежду околните си и извъднъж излиза позитивен резултат и този човек се изолира, а той е бил инфектиран и преди да е получил резултата от теста. През тези дни преди резултата той е бил доста по-заразен. 

Една от аргументите за неспазване на ограниченията е, че доста от тях са алогични и хората не са глупави и виждат това. Нещата би трябвало да бъдат елементарни и ясни. Хората със признаци да стоят у дома, другите да работят. Това е демонстриране на угриженост, както при маските - това е форма на надзор. 

Разликата сред вирусна и бактериална пневмония е като сред компот и компютър, едното се повлиява от антибиотици, другото не ", разяснява обстановката с Ковид медикът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР